Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes de canyella, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 100 g de sucre
- 125 g mantega
- 75 g de sucre morè
- 250 g de farina
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 1/2 culleradeta de llevat químic
- 1 cullerada de canyella en pols
- 1/2 cullerada de nou moscada en pols
- 1 ou
Afegim 100 g de sucre, 125 g de mantega i 75 g de sucre morè i ho barregem.
Incorporem un ou i seguim barrejant.
Afegim extracte de vainilla, llevat químic, canyella en pols i nou moscada.
Incorporem 250 g de farina i seguim batent.
Fem boletes amb la massa i espolsem canyella en pols per sobre.
Posem al forn durant 15 minuts o fins que les vores estiguin fermes. Bon profit!