Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes de canyella, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 100 g de sucre
  • 125 g mantega
  • 75 g de sucre morè
  • 250 g de farina
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla
  • 1/2 culleradeta de llevat químic
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • 1/2 cullerada de nou moscada en pols
  • 1 ou
Preparació
1.

Afegim 100 g de sucre, 125 g de mantega i 75 g de sucre morè i ho barregem.

2.

Incorporem un ou i seguim barrejant.

3.

Afegim extracte de vainilla, llevat químic, canyella en pols i nou moscada.

4.

Incorporem 250 g de farina i seguim batent.

5.

Fem boletes amb la massa i espolsem canyella en pols per sobre.

6.

Posem al forn durant 15 minuts o fins que les vores estiguin fermes. Bon profit!