Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes de Nutella, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients

Ingredients per 10 galetes de Nutella:

  • 120 ml de mantega fosa
  • 175 g de sucre morè
  • 60 g de sucre blanc
  • 1 ou
  • 1/2 cullerada de vainilla
  • 1/2 cullerada de bicarbonat 
  • 250 g de farina
  • Nutella al gust
Preparació
1.

Bat 120 ml de mantega fosa i 175 g de sucre morè.

2.

Agrega 60 g de sucre i ou a la mescla.

3.

Afegeix mitja cullerada de vainilla i mitja de bicarbonat.

4.

Afegeix també 250 g de farina a la barreja i bat fins a aconseguir una massa homogènia.

5.

Un cop tinguis la massa llesta, fes-ne boles amb la mà.

6.

Amb aquestes boles, aplana-les i posa-hi a dins Nutella al gust.

7.

Amb la xocolata a dins, tanca la massa i dona-li la forma que vulguis.

8.

Posa les galetes al forn durant 15 minuts a 175 graus, deixa-les refredar un cop cuites i a gaudir!