Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes de Nutella, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per 10 galetes de Nutella:
- 120 ml de mantega fosa
- 175 g de sucre morè
- 60 g de sucre blanc
- 1 ou
- 1/2 cullerada de vainilla
- 1/2 cullerada de bicarbonat
- 250 g de farina
- Nutella al gust
Bat 120 ml de mantega fosa i 175 g de sucre morè.
Agrega 60 g de sucre i ou a la mescla.
Afegeix mitja cullerada de vainilla i mitja de bicarbonat.
Afegeix també 250 g de farina a la barreja i bat fins a aconseguir una massa homogènia.
Un cop tinguis la massa llesta, fes-ne boles amb la mà.
Amb aquestes boles, aplana-les i posa-hi a dins Nutella al gust.
Amb la xocolata a dins, tanca la massa i dona-li la forma que vulguis.
Posa les galetes al forn durant 15 minuts a 175 graus, deixa-les refredar un cop cuites i a gaudir!