Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes amb xocolata blanca i nous, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 120 ml de mantega fosa
- 135 g de sucre morè
- 60 g de sucre blanc
- 1 ou
- 1/2 cullerada de vainilla
- 1/2 cullerada de bicarbonat
- 250 g farina
- Nous al gust
- Xocolata blanca al gust
Bat 120 ml de mantega fosa i 175 g de sucre morè.
Agrega 60 g de sucre i l'ou.
Afegeix mitja cullerada de vainilla i mitja de bicarbonat.
Ara agrega els 250 g de farina i bat la mescla fins a aconseguir una mescla homogènia.
Fes boles amb la massa i aplana-les una mica per fer un petit espai al mig.
Agrega xocolata blanca i nous a la massa i tanca-la.
Posa les galetes al forn durant 15 minuts a 175 graus.
Deixa-les refredar i decora-les al gust. Bon profit!