Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les galetes amb xocolata blanca i nous, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 120 ml de mantega fosa
  • 135 g de sucre morè
  • 60 g de sucre blanc
  • 1 ou
  • 1/2 cullerada de vainilla
  • 1/2 cullerada de bicarbonat 
  • 250 g farina
  • Nous al gust
  • Xocolata blanca al gust
Preparació
1.

Bat 120 ml de mantega fosa i 175 g de sucre morè.

2.

Agrega 60 g de sucre i l'ou.

3.

Afegeix mitja cullerada de vainilla i mitja de bicarbonat.

4.

Ara agrega els 250 g de farina i bat la mescla fins a aconseguir una mescla homogènia.

5.

Fes boles amb la massa i aplana-les una mica per fer un petit espai al mig.

6.

Agrega xocolata blanca i nous a la massa i tanca-la.

7.

Posa les galetes al forn durant 15 minuts a 175 graus.

8.

Deixa-les refredar i decora-les al gust. Bon profit!