Un plaer absolut. Sobretot si només el tasteu un o dos cops l'any, com jo. Clar, conté força calories i colesterol, però de tant en tant ens hem de donar algun caprici, no? D'aquells entrepans que gaudeixes de principi a fi.
2 llesques de pa de motlle
1 llesca de bacó
1 llesca d'enciam verd
3 llesques de tomàquet vermell
1 llesca de formatge per fondre
1/3 ceba
orenga
sal maldon
ketchup
maonesa
Marca Heinz, per mi, de les millors.
Primer torrarem el pa de motlle. En aquest cas no importa massa si té crosta o no.
Què com fem l'ou quadrat?... doncs jo utilitzo un tallant quadrat, hi tiro l'ou i quan està més o menys fet, el trec.
El resultat és un ou literalment quadrat que ens anìra de fàbula per servir.
Ara només hem de posar una capa de formatge, una de bacó, una d'enciam, una de tomàquet, la ceba que haurem passat una mica per la paella, maonesa, ketchup... i clar, l'ou.
Ho rematarem amb un polsim d'orenga i sal maldon.
I a jalar nanos... que són dos dies.
Ara semblarà que soc un golafre, oi?, potser si que ho soc, però us ben asseguro que no m'agrada abusar d'aquesta mena de menjars.... De dilluns a divendres, de primer, sempre menjo amanides i/o verdura bullida... SEMPRE. Clar, els caps de setmana és on abuso una mica més, però em penso que ho fem tothom, oi?
Per cert, potser us interessarà saber que podeu fer el mateix entrepà en miniatura, en plan "Pintxo Mini-Granjero"... fent servir ous de codorniu. Bon Profit!