Fa poc vèiem els "Pop de platja amb samfaina" i les "Salsitxes de porc amb samfaina"... i clar, no podia faltar la mateixa versió del plat però amb llom de porc. Són receptes molt bàsiques, ho sé. Aquesta és l'essència de la nostra cultura. Hi ha receptes molt bones i molt elaborades...però aquestes receptes tan senzilles són les que han perdurat generació rere generació i han alimentat (amb tota la dignitat del món) a totes les nostres famílies.

Ingredients

8 talls de llom de porc de dos colors

samfaina  

3 dents d'all

oli d'oliva  

pebre

sal

Preparació
1.

Partirem que ja tenim feta la samfaina.

2.
3.

Retireu-la abans no es cremi.

4.

Saleu i empebreu el llom... i el fregiu.

5.

Per totes dues bandes.

6.

Ha de quedar amb un bon color.

7.

Amb tot el llom fregidet... ja podem incporar la samfaina.

8.

Una bona quantitat... gairebé ho ha de cobrir tot.

9.

I ara ho deixem coure tot junt uns 5 minutets a foc baix.

10.

Ja podem emplatar... amb una mica de samfaina a la base...

11.

... i uns talls de llom per sobre... i a sucar pa nanos.

12.

Bon Profit!