Aquest és un plat mar i muntanya molt saborós. És molt fàcil de fer i el resultat és magnífic: un lluç tendre que es desfà a la boca... amb l'aportació intensa dels camagrocs... i el regust final a mar que ens deixen les tellerines. A gaudir.

Ingredients
Preparació
1.

Tallarem una patata gran a llesques més o menys gruixudes.

2.

Les col·locarem en una safata pel forn, les salarem, les empebrarem... i tirarem un bon raig d'oli d'oliva per sobre.

3.

Ara col·locarem la ceba a sobre de les patates.

4.

I tornarem a regar-ho amb oli. Ho enfornarem a uns 200 graus, durant uns 20-25 minuts. Al cap de 10 minuts li podeu tirar un rajolí de vi blanc.

5.

Mentrestant, anirem preparant el lluç, que sigui ben net.

6.

També netejarem els nostres camagrocs.

7.

Deixarem les tellerines en aigua amb abundant sal... i així aniran traient tota la sorra que tinguin.

8.

Tirarem una mica d'alfàbrega per sobre del nostre lluç. Així anirà agafant l'aroma.

9.

Les patates ja gairebé les tenim cuites.

10.

Incorporem el nostre lluç... i el col·loquem a sobre de les patates. Ho deixarem coure 5 minuts.

11.

Ara incorporem els bolets...

12.

...tot tirant-los per sobre...

13.

...un raig d'oli...

14.

...i també incorporarem les tellerines, prèviament rentades...

15.

Tot per sobre.

16.

Ho deixeu coure 5 minuts més... i a poc a poc s'aniran obrint.

17.

D'aquesta manera, els sucs dels bolets i de les tellerines l'absorbirà el nostre lluç.

18.

Ja podem emplatar.

19.

Està molt bo aquest plat... i és que és una magnífica combinació d'ingredients.

20.

Bon profit.

21.

El lluç us quedarà tendre i saborós.

22.

Acompanyeu el plat amb un bon vi blanc... i ben fresquet.

23.

Bon Profit!