Un altre recepta d'aquelles senzilles per a cuinar entre setmana. Amb 20 minuts ho teniu fet. De llucets hi ha varies mides... el que es "mossega la cua"... el mitjanet i el gran gran que fem a rodanxes normalment. En aquest cas utilitzarem el mitjanet.
Ingredients
2 llucets oberts i sense espina
50 gr. pernil ibèric
farina
oli
sal i pebre
Preparació
1.
![llucet pernil iberic cruixent pas1 llucet pernil iberic cruixent pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/04/06/81/llucet-pernil-iberic-cruixent-pas1.jpeg)
Netegeu bé el peix. Salpimenteu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo a foc fort amb oli d'oliva.
2.
![llucet pernil iberic cruixent pas2 llucet pernil iberic cruixent pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/04/07/20/llucet-pernil-iberic-cruixent-pas2.jpeg)
Reservar sobre un paper per absorbir l'excés d'oli.
3.
![llucet pernil iberic cruixent pas3 llucet pernil iberic cruixent pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/04/07/59/llucet-pernil-iberic-cruixent-pas3.jpeg)
En el mateix oli, fregiu una mica (banda i banda) de pernil ibèric fins que us quedi cruixent i l'escampeu per sobre del peix. Finalment, presenteu el plat amb una mica de maionesa.
4.
![llucet pernil iberic cruixent pas4 llucet pernil iberic cruixent pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/04/07/98/llucet-pernil-iberic-cruixent-pas4.jpeg)
La combinació del peix blanc amb el pernil és molt bona. Bon profit!