Un altre plat de pasta per fer entre setmana. El secret d'aquests macarrons està en la salsa bolonyesa que, evidentment, serà feta a casa. Per tant, us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa Bolonyesa. Molt bons, de veritat. Res a veure amb uns vulgars macarrons amb salsa de tomàquet de pot. En qualsevol cas, uns macarrons sempre entren bé, a què sí?

Ingredients

400 g de macarrons

2 fulles de llorer

oli d'oliva verge extra

salsa bolonyesa  

pebre negre  

formatge parmesà o emmental 

sal

Preparació
1.
macarrons bolonyesa pas1

La salsa bolonyesa ja la tindrem preparada prèviament.

2.
macarrons bolonyesa pas2

A banda, posarem a bullir abundant aigua amb sal.

3.
macarrons bolonyesa pas3

Un parell de fulles de llorer.

4.
macarrons bolonyesa pas4

Quan bulli, hi afegirem els macarrons.

5.
macarrons bolonyesa pas5

Els deixarem fer el temps que ens indiqui el fabricant, que pot anar entre 8-10 minuts aproximadament.

6.
macarrons bolonyesa pas7

Escorrem la pasta. No tireu aigua freda per evitar que s'enganxin, si voleu un raig d'oli, però res més.

7.
macarrons bolonyesa pas8

Ara, mentre escalfem la salsa, emplatem els macarrons.

8.
macarrons bolonyesa pas9

Hi posem una bona quantitat de salsa a sobre.

9.
macarrons bolonyesa pas10

Un raig d'oli i a dinar!

10.
macarrons bolonyesa pas11

Si us agrada (a mi molt), podeu tirar una mica de pebre negre per sobre.

11.
macarrons bolonyesa pas12

Umm...

12.
macarrons bolonyesa pas13

Si us en sobra, el podeu congelar sense problemes.

13.
macarrons bolonyesa pas14

I si els voleu gratinar...

14.
macarrons bolonyesa pas15

Tireu una mica de formatge per sobre i a córrer!

15.
macarrons bolonyesa pas16

Fan bona pinta així també, oi?

16.
macarrons bolonyesa pas17

Els tastem? Bon profit!