Un altre plat de pasta per fer entre setmana. El secret d'aquests macarrons està en la salsa bolonyesa que, evidentment, serà feta a casa. Per tant, us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa Bolonyesa. Molt bons, de veritat. Res a veure amb uns vulgars macarrons amb salsa de tomàquet de pot. En qualsevol cas, uns macarrons sempre entren bé, a què sí?
400 g de macarrons
2 fulles de llorer
oli d'oliva verge extra
salsa bolonyesa
pebre negre
formatge parmesà o emmental
sal
La salsa bolonyesa ja la tindrem preparada prèviament.
A banda, posarem a bullir abundant aigua amb sal.
Un parell de fulles de llorer.
Quan bulli, hi afegirem els macarrons.
Els deixarem fer el temps que ens indiqui el fabricant, que pot anar entre 8-10 minuts aproximadament.
Escorrem la pasta. No tireu aigua freda per evitar que s'enganxin, si voleu un raig d'oli, però res més.
Ara, mentre escalfem la salsa, emplatem els macarrons.
Hi posem una bona quantitat de salsa a sobre.
Un raig d'oli i a dinar!
Si us agrada (a mi molt), podeu tirar una mica de pebre negre per sobre.
Umm...
Si us en sobra, el podeu congelar sense problemes.
I si els voleu gratinar...
Tireu una mica de formatge per sobre i a córrer!
Fan bona pinta així també, oi?
Els tastem? Bon profit!