Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les magdalenes de civada i xocolata, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 180 g de civada
- 2 ous
- 40 g de cacau
- 1 rajolí de vainilla
- 6 g de bicarbonat
- 6 g de llevat químic
- 50 g de mel
- 150 ml de llet tèbia
Pica 180 g de civada i posa-la en un bol.
Bat 2 ous i afegeix-los a la civada.
Agrega 40 g de cacau, 6 g de llevat químic i 6 g de bicarbonat.
Incorpora un rajolí de vainilla líquida i 50 ml de mel.
Barreja-ho tot bé.
Agrega 150 ml de llet tèbia.
Col·loca la mescla en motlles per a magdalenes.
Posa-ho al forn a 180 graus durant 20 minuts. Un cop fetes, deixa-les refredar i bon profit!