Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les magdalenes de civada i xocolata, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 180 g de civada
  • 2 ous
  • 40 g de cacau
  • 1 rajolí de vainilla
  • 6 g de bicarbonat
  • 6 g de llevat químic
  • 50 g de mel
  • 150 ml de llet tèbia
Preparació
1.

Pica 180 g de civada i posa-la en un bol.

2.

Bat 2 ous i afegeix-los a la civada.

3.

Agrega 40 g de cacau, 6 g de llevat químic i 6 g de bicarbonat.

4.

Incorpora un rajolí de vainilla líquida i 50 ml de mel.

5.

Barreja-ho tot bé.

6.

Agrega 150 ml de llet tèbia.

7.

Col·loca la mescla en motlles per a magdalenes.

8.

Posa-ho al forn a 180 graus durant 20 minuts. Un cop fetes, deixa-les refredar i bon profit!