Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de les magdalenes clàssiques, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 3 ous
  • 170 g de sucre
  • 65 ml de llet
  • 180 ml d'oli
  • 215 g de farina
  • 7 g de llevat químic
  • Un polsim de canyella i sal
  • La ratlladura d'una llimona
Preparació
1.

Bat 3 ous i 170 g de sucre.

2.

Agrega 65 ml de llet.

3.

Afegeix 180 ml d'oli a poc a poc.

4.

Incorpora 215 g de farina, un polsim de sal i la canyella.

5.

Afegeix 7 g de llevat químic i la ratlladura de llimona.

6.

Deixa reposar la massa durant 1 h a la nevera.

7.

Prepara les càpsules de motlle per a les magdalenes.

8.

Emplena les càpsules amb la massa.

9.

Decora amb xips de xocolata o amb sucre amb canyella.

10.

Posa-ho al forn a 200 graus durant 15 minuts.

11.

Deixa que es refredi i bon profit!