Ja hem parlat alguna vegada de l'excel·lent resultat que pot oferir la combinació de Mostarda Di Cremona amb carns i d'altres aliments. Realment, a Itàlia tradicionalment, aquest producte es consumeix per acompanyar una mena de carn d'olla que fan allà... però també l'utilitzen molt com acompanyament de formatges. Si voleu més informació sobre aquesta fruita en confitura de mostassa us aconsello la lectura del consell "Mostarda Di Cremona". Us proposo, doncs, un maridatge de formatges alsacians amb mostarda i crema balsàmica de poma.

Ingredients

Assortiment de formatges (els que més us agradin)

Mostarda Di Cremona

Torradetes fines

Crema balsàmica de poma "Borges"

Vi negre (a gust)

Preparació
1.
maridatge formatges mostarda pas1

Com podeu imaginar, aquesta recepta no té cap mena d'elaboració. Aboqueu la Mostarda en un recipient.

2.
maridatge formatges mostarda pas2

Us recordo que la Mostarda pica una mica... no us penseu que està dolenta.

3.
maridatge formatges mostarda pas3

Servirem els formatges sobre uns raigs de crema balsàmica de poma "Borges".

4.
maridatge formatges mostarda pas4

La trobareu en tots els supermercats. 

5.
maridatge formatges mostarda pas5

I a gaudir.

6.
maridatge formatges mostarda pas6

Combineu un trosset de cada cosa... amb un glop de vi.

7.
maridatge formatges mostarda pas7

Els formatges blaus són, pel meu gust, els que millor combinen, però en general està boníssim!

8.
maridatge formatges mostarda pas8

He volgut servir unes torradetes de "Jos Poell", que són molt primetes, cruixents i resistents, i bones de gust, clar. D'aquells productes de delicatessen. Però podeu utilitzar qualsevol mena de pa, "picos", palets, etc.

9.
maridatge formatges mostarda pas9

És molt important combinar-ho amb un bon vi. Jo he escollit un Penedès.

10.
maridatge formatges mostarda pas10

Bon Profit!