Ja hem parlat alguna vegada de l'excel·lent resultat que pot oferir la combinació de Mostarda Di Cremona amb carns i d'altres aliments. Realment, a Itàlia tradicionalment, aquest producte es consumeix per acompanyar una mena de carn d'olla que fan allà... però també l'utilitzen molt com acompanyament de formatges. Si voleu més informació sobre aquesta fruita en confitura de mostassa us aconsello la lectura del consell "Mostarda Di Cremona". Us proposo, doncs, un maridatge de formatges alsacians amb mostarda i crema balsàmica de poma.
Assortiment de formatges (els que més us agradin)
Mostarda Di Cremona
Torradetes fines
Crema balsàmica de poma "Borges"
Vi negre (a gust)
Com podeu imaginar, aquesta recepta no té cap mena d'elaboració. Aboqueu la Mostarda en un recipient.
Us recordo que la Mostarda pica una mica... no us penseu que està dolenta.
Servirem els formatges sobre uns raigs de crema balsàmica de poma "Borges".
La trobareu en tots els supermercats.
I a gaudir.
Combineu un trosset de cada cosa... amb un glop de vi.
Els formatges blaus són, pel meu gust, els que millor combinen, però en general està boníssim!
He volgut servir unes torradetes de "Jos Poell", que són molt primetes, cruixents i resistents, i bones de gust, clar. D'aquells productes de delicatessen. Però podeu utilitzar qualsevol mena de pa, "picos", palets, etc.
És molt important combinar-ho amb un bon vi. Jo he escollit un Penedès.
Bon Profit!