Un bon mató amb una bona mel... no té preu, eh?... i un grapat de nous que no falti. A més... és un dels postres més saludables que existeixen a la nostra cuina.
Gaudiu-lo!... i feu gaudir als vostres fills! Per cert, la recepta diu 600gr. de mató per 4 cullerades de mel. Sincerament, jo a 250gr. de mató ja en poso 4 cullerades de mel... i més i tot!... m'encanta la mel!
600gr. mató fresc
4 cullerades de mel
Variants:
Es pot servir amb sucre en compte de mel.
S'hi poden afegir nous.
![mel mato pas1 mel mato pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/36/72/mel-mato-pas1.jpeg)
No entrarem en el debat de les marques. Jo us proposo la recepta de mel i mató i cadascú que triï quina mel i quin mató li agraden més.
![mel mato pas2 mel mato pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/36/99/mel-mato-pas2.jpeg)
El mató el servirem tallat a llesques i en plats individuals.
![mel mato pas3 mel mato pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/37/26/mel-mato-pas3.jpeg)
Compte amb manipular-lo massa que es trenca amb molta facilitat.
![mel mato pas4 mel mato pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/37/53/mel-mato-pas4.jpeg)
Hi afegim la mel per sobre.
![mel mato pas5 mel mato pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/37/80/mel-mato-pas5.jpeg)
I unes nous per decorar.
![mel mato pas6 mel mato pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/38/07/mel-mato-pas6.jpeg)
I ja es pot consumir.
![mel mato pas7 mel mato pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/05/38/34/mel-mato-pas7.jpeg)
Bon profit!