Un bon mató amb una bona mel... no té preu, eh?... i un grapat de nous que no falti. A més... és un dels postres més saludables que existeixen a la nostra cuina.

Gaudiu-lo!... i feu gaudir als vostres fills! Per cert, la recepta diu 600gr. de mató per 4 cullerades de mel. Sincerament, jo a 250gr. de mató ja en poso 4 cullerades de mel... i més i tot!... m'encanta la mel!

Ingredients

600gr. mató fresc

4 cullerades de mel

 

Variants:

Es pot servir amb sucre en compte de mel.

S'hi poden afegir nous.

Preparació
1.

No entrarem en el debat de les marques. Jo us proposo la recepta de mel i mató i cadascú que triï quina mel i quin mató li agraden més.

2.

El mató el servirem tallat a llesques i en plats individuals.

3.

Compte amb manipular-lo massa que es trenca amb molta facilitat.

4.

Hi afegim la mel per sobre.

5.

I unes nous per decorar.

6.

I ja es pot consumir.

7.

Bon profit!