Una tapa original... i d'autor. Ja sabeu que no sóc massa fan de la cuina d'autor...però escolteu, de tant en tant, és bo ficar el nas i experimentar una mica. Ni que sigui per quedar bé... oi? Us recomano incorporar-hi una capa de foie passat per la planxa al mig... que li donarà el toc definitiu, però jo en aquesta ocasió no en tenia. Ja sabeu que el foie combina molt bé amb productes dolços.

Ingredients

reducció de Pedro Ximénez

Preparació
1.

Començarem per tallar la pasta brick a la mateixa mida que una llesca de botifarra.

2.

En el meu cas, m'ha anat bé emprar un got de xarrup.

3.

Ara tallarem uns quants cercles de pasta brick... encara que només n'utilitzarem dos per cada tapa.

4.

Posarem la pasta brick a torrar al forn... a uns 180ºC. Podeu fer invents i formes diferents.

5.

Quan estigui torrada, les deixeu refredar... però sense apilar-les... ja que sinó s'estovarien.

6.

Ara passarem per la paella unes llesques de botifarra blanca... i unes altres de botifarra negra.

7.

I muntarem la nostra tapa intercalant una mica de pasta brick... botifarra, pasta brick i botifarra.

8.

Després, ho decorarem afegint una mica de fruita deshidratada.... unes tires finetes de poma...un rajolí de reducció de PX.... i un polsim de sal maldon.

9.

Bon profit!