Més tapes. La d'avui d'aquelles que entren pels ulls.

Ingredients

2 o 3 minihamburgueses (70% vedella + 30% porc), salades i empebrades
100gr. formatge parmesà
1 poma
sal rosa de l'Himalaya "Toque"
crema balsàmica de poma "Borges"

Preparació
1.

Abans de res, haureu de coure una poma dins el forn, partida per la meitat i durant uns 25-30 minuts, fins que estigui toveta.

2.

Heu d'extreure la carn de la poma i anar col·locant-la al plat.

3.

Una muntanyeta a cada cantonada.

4.

Ara, dibuixarem un rectangle amb crema balsàmica de poma, un dolç que li anirà de fàbula a la carn.

5.

Així mateix.

6.

Ara agafem una mica d'aquesta sal rosa, que té un aroma especial...

7.

... i la col·loquem a sobre de les quatre muntanyetes de poma. El contrast dolç-salat serà total.

8.

Mentre, ja podem anar coent les nostres hamburgueses, que interessa que siguin gruixudetes.

9.

Que quedin ben cuites.

10.

Alhora, anirem preparant el cruixent de formatge. Ho podeu fer amb qualsevol formatge de característiques similars.

11.

 En una safata pel forn amb paper cuisson... estendrem una capa de formatge amb les mans.

12.

Així mateix.

13.

Ho hem de coure al forn... a 180-190 graus, només grill... fins que tingui el color que busquem.

14.

Com podeu veure... el formatge en pols s'ha convertit en una crosta enorme.

15.

Partirem les mini-hamburgueses i les servirem d'aquesta manera tan original... intercalant una mica de cruixent de formatge entre carn i carn.

16.

Maco, eh?

17.

I llestos.

18.

Combineu un trosset de cada cosa... i a gaudir, titots!... que són dos dies! Bon Profit!