Sí,sí... mitjana de vedella amb patates. També és una recepta... i molt respectable, eh? Avui veurem com cuinar un bon tall de mitjana de vedella que acompanyarem amb patates fregides. Però ja sabeu que si en una cosa no soc expert és en carns vermelles.

Ingredients

1 tall de mitjana de vedella per persona  

oli d'oliva  

sal en escates

patates fregides com a guarnició

Preparació
1.

Traiem la carn de la nevera i la deixem reposar uns minuts... fins que agafi temperatura. Mentrestant, ja podeu anar escalfant la planxa o grill.

2.

Quan la planxa sigui molt molt calenta... hi podeu tirar un petit raig d'oli d'oliva i seguidament la mitjana.

3.

Deixeu-la fer el temps necessari per cada banda segons el punt de cocció escollit.

4.

En aquest cas han passat dos minuts per una banda...

5.

... i dos minuts més per l'altra banda. La temperatura de la planxa ens ha de proporcionar aquest magnífic color daurat, torradet i ben cuit. Ja sabeu que els bacteris s'acumulen a les parts exteriors de la carn (no així al seu interior)... i aquest marcatge també ens garantirà un resultat més higiènic i saludable.

6.

Per una altra banda, prepararem unes patates fregides de guarnició.

7.

I ho emplatem, però abans salarem la carn amb una mica de sal en escates.

8.

Ho servirem a taula ben calentó.

9.

Com podeu observar, aquesta peça es podria considerar al punt... tirant cap a poc feta.

10.

Bon profit!