Avui et porto una recepta de temporada amb bolets camagrocs, carabassa i mongeta verda. Però la mongeta verda és amargant, i és per això que la dolçor de la carabassa equilibrarà el plat. La intensitat en el sabor vindrà amb el bolet i, per descomptat, amb les espècies (pebre vermell i comí), que faran d'aquest "aparentment" avorrit plat, un atractiu i saludable entrant de temporada. Som-hi!

Ingredients
  • 400 g de mongeta verda
  • 100 g de camagrocs frescos
  • 200 g de carabassa a daus
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 cullerada de comí
  • 2 grans d'all laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal

Variants:

  • Pots substituir la carabassa per patata.
  • Pots incorporar altres tipus de bolets.
Preparació
1.

Primer de tot neteja els bolets. En aquest cas, segurament, només hauràs de retirar-ne la part baixa del tronc, que acostuma a tenir una mica de sorra.

2.

Talla les puntes de la mongeta, renta-la i talla-la a trossos. Talla la carabassa a daus també.

3.

Ara, posa els alls laminats en una paella amb oli d'oliva i daura'ls una mica.

4.

Seguidament, aboca-hi els bolets i els sales una mica. Un cop saltats, els reserves.

5.

En paral·lel, posa la mongeta verda a bullir uns 20 minuts. Quan porti 10 minuts, afegeix-hi la carabassa i ho deixes fer tot junt 10 minuts més.

6.

Un cop cuita la verdura, l'has d'escórrer bé, procurant no malmetre massa la carabassa i directament a saltar a la paella.

7.

Ara, afegeix-hi una cullerada de pebre vermell dolç.

8.

I una cullerada de comí.

9.

Afegeix-hi els bolets, ho remenes amb molt de compte, i deixes que es faci tot junt uns instants abans de servir. Sala-ho al gust. 

10.

Bon profit!

11.