De vegades, ens fem un embolic tot pensant què podem fer per dinar, i plats com el d'avui són una gran alternativa, fàcil d'elaborar, bo i molt tradicional també. 

Avui parlem de les Mongetes amb llomillo, que no Llomillo amb mongetes. Aquesta petita diferència en l'ordre dels elements és relativament important: no és el mateix servir el llom amb un acompanyament de mongetes que servir les mongetes amb uns talls de llom. En què es tradueix això? Doncs que en comptes de fer el llom i col·locar les mongetes a un costat, com a guarnició, el que farem serà coure el llom, després les mongetes i finalment barrejar-ho i servir-ho tot plegat.

Ingredients
Preparació
1.

Preparem els ingredients.

2.

És preferible fer servir llom de dos colors, més tendre i gustós.

3.

La mongeta, podeu preparar-la prèviament o comprar-la ja cuita.

4.

Trinxarem l'all i el julivert junts.

5.

Ara, mentre posem una paella amb oli a escalfar, salarem la carn.

6.

També l'empebrarem.

7.

No és necessari però, si voleu, hi podeu posar 2 grans d'all i enrossir-los amb l'oli. D'aquesta manera aromatitzarem el greix i la carn agafarà més gust. Retireu-los abans que no es cremin.

8.

Fregim el llom de porc amb l'oli ben calent.

 

9.

Deixeu-lo una estona, fins que agafi color daurat. Llavors, doneu-li la volta a la carn.

10.

Tingueu-lo el temps just. Ja sabeu que el llom de seguida queda eixut. Reserveu-lo.

11.

Ara, en el mateix oli de fregir la carn, saltarem les mongetes bullides.

12.

Remeneu-les una mica, que us agafaran color de seguida.

13.

Una mica de julivert...

14.

... una mica de sal...

15.

... i incorporem el llom a la paella.

16.

Deixeu que es faci tot plegat durant un parell de minuts.

17.

I ja ho tenim. Tothom a dinar!

18.

Bon profit!

19.I PER BEURE...