Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la mousse de cafè, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 300 g de llet condensada
- 40 ml d'aigua calenta
- 10 g de cafè soluble
- 400 ml de nata líquida
- 100 g de xocolata desfeta
- 100 g de galeta picada
- 60 g de sucre glacé
Barregem 10 g de cafè soluble amb 40 ml d'aigua calenta.
Incorporem el cafè als 300 g de llet condensada i ho batem.
Muntem els 400 ml de nata líquida al punt de neu.
Barregem a poc a poc la nata amb el cafè fins a aconseguir una mescla homogènia.
Per la crema, muntarem els 60 g de sucre glacé.
Afegim 400 ml de nata líquida fins a tenir-ho muntat.
En un pot abocarem 100 g de galeta picada.
Afegirem els 100 g de xocolata desfeta i a continuació la barreja de cafè.
Per últim, la nata muntada.
Repetim el procés fins a decorar-ho tot. Bon profit!