Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la mousse de cafè, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 300 g de llet condensada
  • 40 ml d'aigua calenta
  • 10 g de cafè soluble
  • 400 ml de nata líquida
  • 100 g de xocolata desfeta
  • 100 g de galeta picada
  • 60 g de sucre glacé
Preparació
1.

Barregem 10 g de cafè soluble amb 40 ml d'aigua calenta.

2.

Incorporem el cafè als 300 g de llet condensada i ho batem.

3.

Muntem els 400 ml de nata líquida al punt de neu.

4.

Barregem a poc a poc la nata amb el cafè fins a aconseguir una mescla homogènia.

5.

Per la crema, muntarem els 60 g de sucre glacé.

6.

Afegim 400 ml de nata líquida fins a tenir-ho muntat.

7.

En un pot abocarem 100 g de galeta picada.

8.

Afegirem els 100 g de xocolata desfeta i a continuació la barreja de cafè.

9.

Per últim, la nata muntada.

10.

Repetim el procés fins a decorar-ho tot. Bon profit!