Cada cop són més habituals els natxos en el nostre receptari. Amb la globalització, i inevitablement, incorporem plats d'altres cultures al nostre receptari diari. I això no és pas dolent. D'altra banda, això sí, cal garantir una mica de temps a mantenir el receptari tradicional català, que és tot un tresor! Abans de fer aquesta recepta, t'aconsellem llegir les receptes de carn de vedella esfilagarsada, pico de gallo i guacamole. Som-hi!
- Natxos
- Xili de Jalapa envinagrat
- Formatge fresc
- Guacamole
- Barreja de pico de gallo
- Carn de vedella esfilagarsada
- Salsa de formatge
- Formatge per gratinar
- Llimes
- Salsa picant (opcional)
Prepara tots els ingredients i les receptes prèvies.
Trinxa la verdura per fer el pico de gallo.
I el reserves.
Ara, en una safata de forn, posa una primera capa de natxos i una primera capa de salsa de formatge.
Posa-hi una segona capa de natxos i més formatge per gratinar per sobre. Posa-hi unes rodanxes de xili de Jalapa. Posa-ho a gratinar al forn fins que el formatge quedi fos.
A sobre, la carn, que ja està feta. Ben calenta.
Pots barrejar-ho tot, però és més habitual col·locar els acompanyaments per separat. En un costat, el pico de gallo.
En un altra costat, el guacamole.
I finalment, la crema de formatge.
Uns trossos de llima, i cap a taula. Si t'agrada, tira unes gotes de salsa picant, tipus Tabasco.
Bon profit!