Sí, sí, com ho sentiu. És un plat tradicional de casa nostra. Probablement molts de vosaltres ja coneixeu aquesta recepta, però molts altres, com jo, no. No té cap secret, ja veureu. És qüestió de fer un parell d'ous ferrats, ben fets, i un cop fregits i salats ruixar-los amb un bon raig de mel. A mi personalment, m'ha encantat. He trobat que és una encertadíssima combinació.
2 ous
Oli per fregir
Sal
Mel
Pa per sucar
He utilitzat ous frescos i mel normaleta.
En una paella, tireu un bon raig d'oli, i quan sigui ben calent tireu els dos ous.
No hi poseu sal encara. Deixeu quallar la clara, que comenci a torrar-se una micona pels costats.
Ara, amb l'ajuda d'una cullera, tireu una mica d'oli roent per sobre el rovell, fins que canviï de color, no més.
Ja els podem emplatar, procurant no es trenquin. Els salem una mica, al gust.
Finalment, tireu-hi un bon raig de mel per sobre de tot el plat.
Ja el podeu servir a taula, acompanyat de pa per sucar, clar.
Tot el que es veu no és oli, és mel que amb l'escalfor es liquarà una mica.
Ara, a sucar pa i a gaudir amics meus.
Bon Profit!