Sí, sí, com ho sentiu. És un plat tradicional de casa nostra. Probablement molts de vosaltres ja coneixeu aquesta recepta, però molts altres, com jo, no. No té cap secret, ja veureu. És qüestió de fer un parell d'ous ferrats, ben fets, i un cop fregits i salats ruixar-los amb un bon raig de mel. A mi personalment, m'ha encantat. He trobat que és una encertadíssima combinació.

Ingredients

2 ous

Oli per fregir

Sal

Mel

Pa per sucar

Preparació
1.
ous ferrats mel pas1

He utilitzat ous frescos i mel normaleta.

2.
ous ferrats mel pas2

En una paella, tireu un bon raig d'oli, i quan sigui ben calent tireu els dos ous.

3.
ous ferrats mel pas3

No hi poseu sal encara. Deixeu quallar la clara, que comenci a torrar-se una micona pels costats.

4.
ous ferrats mel pas5

Ara, amb l'ajuda d'una cullera, tireu una mica d'oli roent per sobre el rovell, fins que canviï de color, no més. 

5.
ous ferrats mel pas6

Ja els podem emplatar, procurant no es trenquin. Els salem una mica, al gust.

6.
ous ferrats mel pas7

Finalment, tireu-hi un bon raig de mel per sobre de tot el plat.

7.
ous ferrats mel pas8

Ja el podeu servir a taula, acompanyat de pa per sucar, clar.

8.
ous ferrats mel pas9

Tot el que es veu no és oli, és mel que amb l'escalfor es liquarà una mica. 

9.
ous ferrats mel pas10

Ara, a sucar pa i a gaudir amics meus.

10.

Bon Profit!