Fa poc us mostrava com cuinar unes Angules de muntanya a l'allet amb els peus dels camagrocs tot reservant els barrets. Doncs amb aquells barrets vaig fer uns ous remenats. No cal dir que podeu cuinar aquest plat amb el camagroc sencer o amb qualsevol altre bolet, com vam fer recentment amb els Ous remenats amb fredolics.
300gr. camagrocs frescos
3 grans d'all laminats
2 ous
oli d'oliva
sal
Variants:
- Hi podeu afegir una mica de bitxo picant
Preparem i netegem els bolets. Jo retiro la part baixa del bolet, la més fosca i bruta de sorra.
Batem un parell d'ous. En podeu posar tres si voleu.
Tallem l'all a làmines...
... i el daurem en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva.
Un truc per daurar bé l'all és inclinar la paella i fer que l'all quedi submergit per l'oli. Així us quedarà ben cruixent i cuit de forma més homogènia. El reservem.
En el mateix oli, hi aboquem els bolets....
... que salarem una mica.
Ara hem d'esperar a que marxi tota l'aigua que contenen.
Quan comencin a espurnejar...
... hi aboquem l'ou batut.
De seguida que es desenganxi del cul, ja podeu apagar el foc.
Ja ho tenim, no cal fer-ho més. Podeu remenar-ho fora del foc. L'ou ha de quedar lleugerament cru.
I ja ho podem emplatar decorant-t'ho amb l'all cruixent i amb un parell de torradetes.
Serviu-ho ben calent a taula.
Un bon vinet negre... li va de perles.
Bon profit!