Fa poc us mostrava com cuinar unes Angules de muntanya a l'allet amb els peus dels camagrocs tot reservant els barrets. Doncs amb aquells barrets vaig fer uns ous remenats. No cal dir que podeu cuinar aquest plat amb el camagroc sencer o amb qualsevol altre bolet, com vam fer recentment amb els Ous remenats amb fredolics.
300gr. camagrocs frescos
3 grans d'all laminats
2 ous
oli d'oliva
sal
Variants:
- Hi podeu afegir una mica de bitxo picant
![ous remenats camagrocs pas1 ous remenats camagrocs pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/20/42/ous-remenats-camagrocs-pas1.jpeg)
Preparem i netegem els bolets. Jo retiro la part baixa del bolet, la més fosca i bruta de sorra.
![ous remenats camagrocs pas2 ous remenats camagrocs pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/20/72/ous-remenats-camagrocs-pas2.jpeg)
Batem un parell d'ous. En podeu posar tres si voleu.
![ous remenats camagrocs pas3 ous remenats camagrocs pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/20/99/ous-remenats-camagrocs-pas3.jpeg)
Tallem l'all a làmines...
![ous remenats camagrocs pas4 ous remenats camagrocs pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/21/26/ous-remenats-camagrocs-pas4.jpeg)
... i el daurem en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva.
![ous remenats camagrocs pas5 ous remenats camagrocs pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/21/53/ous-remenats-camagrocs-pas5.jpeg)
Un truc per daurar bé l'all és inclinar la paella i fer que l'all quedi submergit per l'oli. Així us quedarà ben cruixent i cuit de forma més homogènia. El reservem.
![ous remenats camagrocs pas6 ous remenats camagrocs pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/21/80/ous-remenats-camagrocs-pas6.jpeg)
En el mateix oli, hi aboquem els bolets....
![ous remenats camagrocs pas7 ous remenats camagrocs pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/22/07/ous-remenats-camagrocs-pas7.jpeg)
... que salarem una mica.
![ous remenats camagrocs pas8 ous remenats camagrocs pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/22/34/ous-remenats-camagrocs-pas8.jpeg)
Ara hem d'esperar a que marxi tota l'aigua que contenen.
![ous remenats camagrocs pas9 ous remenats camagrocs pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/22/61/ous-remenats-camagrocs-pas9.jpeg)
Quan comencin a espurnejar...
![ous remenats camagrocs pas10 ous remenats camagrocs pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/22/88/ous-remenats-camagrocs-pas10.jpeg)
... hi aboquem l'ou batut.
![ous remenats camagrocs pas12 ous remenats camagrocs pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/23/42/ous-remenats-camagrocs-pas12.jpeg)
De seguida que es desenganxi del cul, ja podeu apagar el foc.
![ous remenats camagrocs pas13 ous remenats camagrocs pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/23/69/ous-remenats-camagrocs-pas13.jpeg)
Ja ho tenim, no cal fer-ho més. Podeu remenar-ho fora del foc. L'ou ha de quedar lleugerament cru.
![ous remenats camagrocs pas14 ous remenats camagrocs pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/23/96/ous-remenats-camagrocs-pas14.jpeg)
I ja ho podem emplatar decorant-t'ho amb l'all cruixent i amb un parell de torradetes.
![ous remenats camagrocs pas15 ous remenats camagrocs pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/24/23/ous-remenats-camagrocs-pas15.jpeg)
Serviu-ho ben calent a taula.
![ous remenats camagrocs pas16 ous remenats camagrocs pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/24/50/ous-remenats-camagrocs-pas16.jpeg)
Un bon vinet negre... li va de perles.
![ous remenats camagrocs pas17 ous remenats camagrocs pas17](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/32/24/77/ous-remenats-camagrocs-pas17.jpeg)
Bon profit!