Riera Cadaqués
Portades
Carlos Mazón
Sor Lucía Caram
Àudio alerta DANA
Donald Trump
Elon Musk
Concentració seu PP
Mor Vanessa Valiño
Restaurant Sant Antoni mar i muntanya
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Ous remenats
Ous
Remenat de gambots i carabassó
Albert Vilas
Ous
Ous Mayak
Albert Vilas
Ous
Truita d'espàrrecs verds
Òscar Manresa
Ous
Ous remenats amb fredolics
Albert Vilas
Ous
Ous remenats amb camagrocs
Albert Vilas
Ous
Ous remenats amb alls tendres
Albert Vilas
Ous
Remenat d'ous amb tomàquet (Revoltillo)
Albert Vilas
Ous
Ous remenats amb tomàquet
Albert Vilas
Ous
Ous remenats amb fesols de Santa Pau, pernil i gambes
Albert Vilas
Ous
Ous remenats amb espàrrecs de marge
Albert Vilas
Tapes
Ous estrellats amb pernil i xistorra
Albert Vilas
Peix i marisc
Bacallà à Bráz (a la portuguesa)
Albert Vilas