Espectacular recepta que no et pots perdre!
Si vols gaudir d'uns mos d'una altre planeta.... oblida't de l'esforç i del temps que comporta arribar a muntar aquest plat. Et puc ben assegurar que val la pena cada minut que li dediquis.
A més, si t'organitzes no és tan complicat. Hauràs de cuinar prèviament la vedella esfilargasada seguint la recepta publicada anteriorment. El mateix has de fer amb el Pa Bao. I partir d'aquí en pocs minuts tindràs un plat que et farà estimar la cuina per sempre més.
Som-hi!
- 9 panets Bao
- 1 ceba vermella tallada a la juliana
- 1 cogombre tallat a rodanxes fines
- 1 xile o un bitxo picant tallat a rodanxes fines
- Un raig de vinagre
- 400 g de carn de vedella esfilgarsada
- Salsa picant
- 2 llimes
- Coriandre fresc
- Sucre
- Sal

Ja comentat anteriorment, caldrà tenir fets els pans Bao prèviament.

No son difícils de fer i trobaràs la recepta dins el nostre receptari.

Si són recent cuits, més bons quedaran.

Els reserves.

També caldrà tenir feta la carn de vedella esfilagarsada, recepta que també trobaràs en el nostre receptari.

Talla la ceba a la juliana.

La passes a un bol. Hi tires una mica de sal i un raig de vinagre de vi.

I la deixes reposar uns 15-20 minuts a la nevera.

Després, veuràs com ha deixat anar força aigua, que caldrà descartar.

Fes el mateix amb el cogombre. Talla'l a rodanxes fines (si vols amb mandolina).

En un bol, hi tires dues culleradetes de sal...

...i una de sucre.

I ho remenes bé. Deixa-ho reposar uns 20 minuts.

Encabat, descarta tota l'aigua que ha deixat anar.

Talla el bitxo o el xile a rodanxes fines. El punt picant és important en aquest plat.

Pots utilizar un "porta-tacos" per presentar els pans Bao a taula. També t'ajudarà a manipular-los.

I ja podràs començar a farcir-los. Col·loca unes llesques de cogombre.

Seguidament, una bona quantitat de carn, que sigui calenta.

Una mica de la ceba amanida que has preparat.

Coriandre fresc no pots faltar, i una mica de salsa picant.

Finalment, unes gotes de llima i llestos.

Ja els pots presentar.

I a gaudir de la cuina fusió!

Cada cop que els recordo se'm fa la boca aigua!

Bon profit!