Espectacular recepta que no et pots perdre!

Si vols gaudir d'uns mos d'una altre planeta.... oblida't de l'esforç i del temps que comporta arribar a muntar aquest plat. Et puc ben assegurar que val la pena cada minut que li dediquis.

A més, si t'organitzes no és tan complicat. Hauràs de cuinar prèviament la vedella esfilargasada seguint la recepta publicada anteriorment. El mateix has de fer amb el Pa Bao. I partir d'aquí en pocs minuts tindràs un plat que et farà estimar la cuina per sempre més.

Som-hi!

Ingredients
  • 9 panets Bao
  • 1 ceba vermella tallada a la juliana
  • 1 cogombre tallat a rodanxes fines
  • 1 xile o un bitxo picant tallat a rodanxes fines
  • Un raig de vinagre
  • 400 g de carn de vedella esfilgarsada
  • Salsa picant
  • 2 llimes 
  • Coriandre fresc
  • Sucre
  • Sal
Preparació
1.
IMG 5093

Ja comentat anteriorment, caldrà tenir fets els pans Bao prèviament.

2.
IMG 5112

No son difícils de fer i trobaràs la recepta dins el nostre receptari.

3.
IMG 5189

Si són recent cuits, més bons quedaran. 

4.
IMG 5205

Els reserves. 

5.
IMG 4851

També caldrà tenir feta la carn de vedella esfilagarsada, recepta que també trobaràs en el nostre receptari. 

6.
IMG 4860

Talla la ceba a la juliana.

7.
IMG 4958

La passes a un bol. Hi tires una mica de sal i un raig de vinagre de vi.

8.
IMG 4962

I la deixes reposar uns 15-20 minuts a la nevera.

9.
IMG 5168

Després, veuràs com ha deixat anar força aigua, que caldrà descartar.

10.
IMG 4969

Fes el mateix amb el cogombre. Talla'l a rodanxes fines (si vols amb mandolina). 

11.
IMG 4973

En un bol, hi tires dues culleradetes de sal...

12.
IMG 4978

...i una de sucre. 

13.
IMG 4981

I ho remenes bé. Deixa-ho reposar uns 20 minuts.

14.
IMG 5172

Encabat, descarta tota l'aigua que ha deixat anar.

15.
IMG 5187

Talla el bitxo o el xile a rodanxes fines. El punt picant és important en aquest plat.

16.
IMG 5211

Pots utilizar un "porta-tacos" per presentar els pans Bao a taula. També t'ajudarà a manipular-los. 

17.
IMG 5220

I ja podràs començar a farcir-los. Col·loca unes llesques de cogombre.

18.
IMG 5222

Seguidament, una bona quantitat de carn, que sigui calenta. 

19.
IMG 5225

Una mica de la ceba amanida que has preparat.

20.
IMG 5229

Coriandre fresc no pots faltar, i una mica de salsa picant.

21.
IMG 5234

Finalment, unes gotes de llima i llestos.

22.
IMG 5241

Ja els pots presentar. 

23.
IMG 5251

I a gaudir de la cuina fusió!

24.
IMG 5260

Cada cop que els recordo se'm fa la boca aigua!

25.
IMG 5265

Bon profit!