Tasteu el pa amb mel i nous! D'entrada, i per la combinació de productes, pot semblar una torrada amb gustos predictibles i simples. Però com us dic moltes vegades, la cuina sempre ens sorprèn. Si us plau, tasteu el pa amb mel i nous! Us ho dic seriosament, eh? Resulta que com passa amb el pa amb plàtan o el pa amb codony, el resultat de combinar pa amb mel i nous és extraordinari. Feu-me cas!

Ingredients

Llesques de pa de pagès torrades

Mel

Nous

Preparació
1.
pa mel nous pas1

Com sempre, si teniu l'oportunitat de comprar pa de pagès cuit en forn de llenya, molt millor.

2.
pa mel nous pas2

Tallarem una llesca ben maca.

3.
pa mel nous pas3

Compte, no us talleu!

4.
pa mel nous pas4

Fantàstic!

5.
pa mel nous pas5

Si podeu torrar el pa en una graella amb brasa de llenya molt millor. Altrament, poseu la llesca o llesques en una safata de forn i torreu-les al forn o a la torradora.

6.
pa mel nous pas6

Preparem els ingredients.

7.
pa mel nous pas7

Avui utilitzaré una mel de "mil flors", una barreja molt saborosa.

8.
pa mel nous pas8

Hi posarem una bona quantitat de mel sobre la llesca de pa torrat encara calenta...

9.
pa mel nous pas9

que hi hagi per tot arreu i en abundància.

10.
pa mel nous pas11

I aquí la teniu acabada.

11.
pa mel nous pas12

És una llesca de pa molt saludable.

12.
pa mel nous pas13

Feu-me cas i tasteu-la. Que si és una mica eixut tot plegat? No us diré que no, però tasteu-la.

13.
pa mel nous pas14

Bon profit!