Tasteu el pa amb mel i nous! D'entrada, i per la combinació de productes, pot semblar una torrada amb gustos predictibles i simples. Però com us dic moltes vegades, la cuina sempre ens sorprèn. Si us plau, tasteu el pa amb mel i nous! Us ho dic seriosament, eh? Resulta que com passa amb el pa amb plàtan o el pa amb codony, el resultat de combinar pa amb mel i nous és extraordinari. Feu-me cas!

Ingredients

Llesques de pa de pagès torrades

Mel

Nous

Preparació
1.

Com sempre, si teniu l'oportunitat de comprar pa de pagès cuit en forn de llenya, molt millor.

2.

Tallarem una llesca ben maca.

3.

Compte, no us talleu!

4.

Fantàstic!

5.

Si podeu torrar el pa en una graella amb brasa de llenya molt millor. Altrament, poseu la llesca o llesques en una safata de forn i torreu-les al forn o a la torradora.

6.

Preparem els ingredients.

7.

Avui utilitzaré una mel de "mil flors", una barreja molt saborosa.

8.

Hi posarem una bona quantitat de mel sobre la llesca de pa torrat encara calenta...

9.

que hi hagi per tot arreu i en abundància.

10.

I aquí la teniu acabada.

11.

És una llesca de pa molt saludable.

12.

Feu-me cas i tasteu-la. Que si és una mica eixut tot plegat? No us diré que no, però tasteu-la.

13.

Bon profit!