No és una broma, no. Això és una recepta "como la copa de un pino". Avui l'he fet pa amb oli i sucre a la meva filla per primera vegada... i jo m'he fet una llesqueta. Quina tonteria més gran, eh? Un berenar tan mític com el pa amb xocolata. Són moltes hores de la meva infància dedicades a gaudir d'aquesta combinació absurda però sagrada d'aliments tan bàsics...
1 llesca de pa (si és de pagès millor)
oli d'oliva
sucre
Variants:
Es pot afegir una mica de xocolata o cacau en pols
Unteu una llesca de pa amb oli i repartiu una fina capa de sucre per sobre. Si és pa de pagès fet amb foc de llenya... millor.
Un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Que quedi ben repartit.
I ara una capa important de sucre.
El podeu repartir amb els dits, si voleu.
I a jalar... que són dos dies!
A les males, sempre ho podeu fer amb pa de baguette.
Vaja... ara no sé si s'ha de posar l'oli abans que els sucre o a l'inrevès!... jo crec que és l'oli... no?... almenys així m'ha sortit per inèrcia... tan és, no?
Bon Profit!