No és una broma, no. Això és una recepta "como la copa de un pino". Avui l'he fet pa amb oli i sucre a la meva filla per primera vegada... i jo m'he fet una llesqueta. Quina tonteria més gran, eh? Un berenar tan mític com el pa amb xocolata. Són moltes hores de la meva infància dedicades a gaudir d'aquesta combinació absurda però sagrada d'aliments tan bàsics... 

Ingredients

1 llesca de pa (si és de pagès millor)

oli d'oliva

sucre

Variants:

Es pot afegir una mica de xocolata o cacau en pols

Preparació
1.

Unteu una llesca de pa amb oli i repartiu una fina capa de sucre per sobre. Si és pa de pagès fet amb foc de llenya... millor.

2.

Un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

3.

Que quedi ben repartit.

4.

I ara una capa important de sucre.

5.

El podeu repartir amb els dits, si voleu.

6.

I a jalar... que són dos dies!

7.

A les males, sempre ho podeu fer amb pa de baguette.

8.

Vaja... ara no sé si s'ha de posar l'oli abans que els sucre o a l'inrevès!... jo crec que és l'oli... no?... almenys així m'ha sortit per inèrcia... tan és, no?

9.

Bon Profit!