Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de carabassa, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 120 g de mantega fosa
- 300 g de farina
- 2 cullerades de bicarbonat
- 1 cullerada d'espècies al gust
- 2 ous
- 270 g de sucre
- 430 g de puré de carabassa
- Un polsim de sal
Per a la crema:
- 115 g de mantega
- 230 g de formatge cremós
- 80 ml de nata líquida
Comença picant 430 g de carabassa al vapor amb una batedora.
Barreja 300 g de farina, les espècies, un polsim de sal i 2 cullerades de bicarbonat.
Agrega 270 g de sucre i 120 g de mantega fosa.
Afegeix 2 ous i barreja-ho tot.
Agrega puré de carabassa a la mescla.
Incorpora la barreja de farina i espècies.
Posa-ho tot en un motlle prèviament untat.
Posa-ho al forn a 180 graus durant 50 minuts.
Per a la crema, barreja 115 g de mantega, 230 g de formatge cremós i finalment els 80 ml de nata líquida.
Bat la mescla fins que quedi compacta i ja la pots servir. Bon profit!