Avui t'ensenyaré a fer un pa de pessic ràpid que et captivarà! Pocs i senzills ingredients, mesures de l'àvia i resultat garantit. Més fàcil impossible!
Som-hi!
1 iogurt de llimona (utilitza l'envàs per mesurar la resta d'ingredients)
3 mesures de farina
1 mesura d'oli de gira-sol o d'oliva suau
2 mesures de sucre
1 sobre de llevat químic tipus "Royal"
3 ous de mida gran
unes gotes d'essència de llimona (opcional)
Variants:
- Pots fer servir sucre morè
- Pots fer servir iogurts d'altres sabors
- Colorant alimentari color ou (opcional)

Prepara tots els ingredients.

Posa els ous en un bol.

Ara, afegeix-hi el iogurt i el sucre.

També el llevat.

I finalment la farina. Jo he utilitzat un recipient molt similar a l'envàs del iogurt, però et recomano fer servir l'envàs directament.

La farina, però, l'has de tamisar.

I, finalment, l'oli.

Opcionalment, li pots donar una mica de color amb colorant alimentari de venda en qualsevol botiga de pastisseria creativa. També hi pots afegir unes gotes d'essència de llimona de venda en qualsevol supermercat.

I ara, ho barreges tot bé. Pots utilitzar una batedora elèctrica si vols.

Un cop ben lligat, deixa reposar aquesta barreja un mínim de 30 min a la nevera, però s'hi pot estar tota la nit si cal.

Un cop la barreja sigui ben freda, omple un motlle encamisat amb paper de forn.

Enforna'l a uns 185 graus durant uns 30 minuts. Punxa'l per comprovar que sigui cuit de dins i el deixes refredar a temperatura ambient.

Un cop fred, el pots mantenir tapat amb un drap net a la nevera. Bon profit!