Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic marbrejat, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 115 g de mantega pomada
  • 200 g de sucre
  • 3 ous
  • 180 g de farina
  • 1/2 cullerada de llevat
  • 1/2 cullerada de vainilla
  • 60 g de xocolata fosa
  • 125 ml de llet
Preparació
1.

Bat 115 g de mantega i 200 g de sucre fins que quedi una massa homogènia.

2.

Afegeix, d'un en un, 3 ous.

3.

Agrega la meitat de la farina i mitja cullerada de llevat.

4.

Introdueix 125 ml de llet.

5.

Agrega la resta de la farina.

6.

Divideix la massa en dos bols. En un posa-hi xocolata fosa i a l'altre mitja cullerada de vainilla.

7.

Intercala una mica de cada massa al motlle que faràs servir per al forn i, amb l'ajuda d'un escuradents, dibuixa línies irregulars mentre barreges la massa.

8.

Posa-ho al forn a 180 graus durant 40 minuts.

9.

Refreda-ho 10 minuts i decora al gust. Bon profit!