Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de plàtan una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 270 g de sucre
- 2 ous
- 2 plàtans
- 280 g de farina
- 1 cullerada de llevat químic
- 1 cullerada de bicarbonat
- 1 cullerada de canyella
- 140 g de mantega pomada
Agrega 270 g de sucre i 140 g de mantega pomada.
Afegeix 2 ous i bat la mescla.
Afegeix 2 plàtans triturats i continua batent.
Agrega 280 g de farina.
Agrega una cullerada de llevat en pols, una de bicarbonat i una de canyella.
Posa-ho en un motlle prèviament untat i passa-ho al forn a 170 graus durant 60 minuts.
Retira-ho amb compte, deixa-ho refredar i bon profit!