Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de plàtan una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 270 g de sucre
  • 2 ous
  • 2 plàtans
  • 280 g de farina
  • 1 cullerada de llevat químic
  • 1 cullerada de bicarbonat
  • 1 cullerada de canyella
  • 140 g de mantega pomada
Preparació
1.

Agrega 270 g de sucre i 140 g de mantega pomada.

2.

Afegeix 2 ous i bat la mescla.

3.

Afegeix 2 plàtans triturats i continua batent.

4.

Agrega 280 g de farina.

5.

Agrega una cullerada de llevat en pols, una de bicarbonat i una de canyella.

6.

Posa-ho en un motlle prèviament untat i passa-ho al forn a 170 graus durant 60 minuts.

7.

Retira-ho amb compte, deixa-ho refredar i bon profit!