Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de xocolata, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 150 g de mantega
  • 125 g de sucre
  • 200 g de formatge crema
  • 3 ous
  • 150 g de xocolata de cobertura
  • 100 g de perles de xocolata
  • 150 g de farina
  • 1 cullerada de llevat químic
Preparació
1.

Afegim 125 g de sucre i 100 g de mantega i barregem.

2.

Agreguem 200 g de formatge crema i seguim batent.

3.

Afegim 3 ous a la mescla i continuem remenant.

4.

Agreguem 150 g de xocolata de cobertura, llevat químic i 150 g de farina. Seguim barrejant.

5.

Afegim les perles de xocolata a la mescla i les integrem bé a la massa.

6.

Greixem el motlle i hi introduïm la mescla.

7.

Ho posem al forn durant 45 minuts a 180 graus o fins que puguem clavar un escuradents al centre de la massa i treure'l sec. Deixa'l refredar abans de tallar-lo i bon profit!