Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pa de pessic de xocolata, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 150 g de mantega
- 125 g de sucre
- 200 g de formatge crema
- 3 ous
- 150 g de xocolata de cobertura
- 100 g de perles de xocolata
- 150 g de farina
- 1 cullerada de llevat químic
Afegim 125 g de sucre i 100 g de mantega i barregem.
Agreguem 200 g de formatge crema i seguim batent.
Afegim 3 ous a la mescla i continuem remenant.
Agreguem 150 g de xocolata de cobertura, llevat químic i 150 g de farina. Seguim barrejant.
Afegim les perles de xocolata a la mescla i les integrem bé a la massa.
Greixem el motlle i hi introduïm la mescla.
Ho posem al forn durant 45 minuts a 180 graus o fins que puguem clavar un escuradents al centre de la massa i treure'l sec. Deixa'l refredar abans de tallar-lo i bon profit!