Sí, sí. Pa amb xocolata. I res més. Aquesta és la recepta d'avui. O és que penseu que no mereix una entrada?... i tant, home! De la mateixa manera que he publicat el "pa amb oli i sucre", avui deixarem constància d'un dels berenars més característics de la nostra cultura i del nostre país.
Ingredients
Pa
Xocolata
Preparació
1.
![pa xocolata pas2 pa xocolata pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/78/45/13/pa-xocolata-pas2.jpeg)
De vegades, m'agradaria tornar a ser petit per menjar pa amb xocolata.
2.
![pa xocolata pas3 pa xocolata pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/78/45/52/pa-xocolata-pas3.jpeg)
La xocolata Dolça de Nestlé ha estat sempre la xocolata que hem menjat de petits. N'hi ha d'altres xocolates com la Valor, Lindt, Milka, etc.
3.
![pa xocolata pas4 pa xocolata pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/78/45/91/pa-xocolata-pas4.jpeg)
Pot ser pa de pagès, pa de viena... el que sigui. Però pa de forner, del bo.
4.
![pa xocolata pas5 pa xocolata pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/78/46/33/pa-xocolata-pas5.jpeg)
En última instància podeu utilitzar una baguette, de les que se'n venen ara. Que hi farem.
5.
![pa xocolata pas6 pa xocolata pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/78/46/72/pa-xocolata-pas6.jpeg)
Bon Profit!