Probablement ja sabíeu arrebossar amb pasta orly, però no està de més recordar-ho. És un arrebossat molt característic que genera una capa super-cruixenta i, alhora, permet mantenir l'interior més sucós i evitar que s'assequi. L'exemple més clar és la tradicional recepta britànica del "Fish & Chips", però podeu fer el que més us convingui amb aquesta pasta. Suposo que en venen de preparats, però ja veureu que no costa gens ni mica preparar-la. Jo l'he fet amb cervesa normal Estrella Damm... però és més recomanable utilitzar una cervesa de tipus ALE (de fermentació alta) 

Ingredients

200g midó o farina de  blat de moro tipus "Maizena"

200g. farina normal  

250g. cervesa (de tipus Ale)  

250g aigua amb gas (soda)  

sal  

  

Variants:

- Si no teniu aigua amb gas, podeu fer servir sifó, soda o gasosa  

- Amb la cervesa, podeu afegir un sobre de llevat químic en pols  

- Sense la cervesa, podeu utilitzar llevat integrament  

- Adicionalment, podeu incorporar clares muntades per aconseguir un major volum, però té la pega que s'estova rapidament i s'ha de consumir al moment.

Preparació
1.
pasta orly pas1

Utilitzarem la farina de blat de moro (midó) Maizena, la de tota la vida.

2.
pasta orly pas2

Pesem la maizena...

3.
pasta orly pas3

... pesem la farina...

4.
pasta orly pas4

Ara ho barregem en un bol amb l'aigua amb gas...

5.
pasta orly pas5
6.
pasta orly pas6

... i un polsim de sal.

7.
pasta orly pas7

Remeneu-lo bé amb una varilla fins que no quedi cap grúmol.

8.
pasta orly pas8

Ara, ho deixarem reposar un mínim de mitja hora a temperatura ambient. La idea és que comencin a fermentar els llevats naturals de la cervesa.

9.
pasta orly pas9

Passat aquest temps... ja podeu banyar les vostres preparacions...

10.
pasta orly pas10

... com aquest lluç... que s'ha d'escórrer bé...

11.
pasta orly pas11

... i fregir... per fer un "Fish & Chips".

12.
pasta orly pas12

Bon Profit!