Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pastís de formatge, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients

Ingredients per a un pastís:

  • 125 g de xocolata blanca
  • 125 de formatge crema
  • 3 ous
Preparació
1.

Desfés els 125 g de xocolata blanca al bany maria.

2.

Incorpora els 125 g de formatge crema.

3.

Separa les clares dels rovells dels 3 ous.

4.

Munta les clares, per una banda.

5.

I incorpora els rovells a la mescla, per una altra banda.

6.

Un cop tinguis les clares muntades, afegeix-les també a la mescla.

7.

Posa paper de forn en un motlle i introdueix aquest mateix motlle en un de més gran.

8.

Posa la massa al motlle petit i plena d'aigua l'espai que queda entre la paret exterior del petit i la interior del gran.

9.

Col·loca les safates al forn a 170 graus durant 20 minuts.

10.

Deixa-ho refredar i posa-ho 3 hores a la nevera. Decora'l com vulguis i a gaudir-lo!