Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pastís de formatge, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per a un pastís:
- 125 g de xocolata blanca
- 125 de formatge crema
- 3 ous
Desfés els 125 g de xocolata blanca al bany maria.
Incorpora els 125 g de formatge crema.
Separa les clares dels rovells dels 3 ous.
Munta les clares, per una banda.
I incorpora els rovells a la mescla, per una altra banda.
Un cop tinguis les clares muntades, afegeix-les també a la mescla.
Posa paper de forn en un motlle i introdueix aquest mateix motlle en un de més gran.
Posa la massa al motlle petit i plena d'aigua l'espai que queda entre la paret exterior del petit i la interior del gran.
Col·loca les safates al forn a 170 graus durant 20 minuts.
Deixa-ho refredar i posa-ho 3 hores a la nevera. Decora'l com vulguis i a gaudir-lo!