Passades les festes de Nadal sempre ens trobem a la nevera menjar sobrant. Avui us proposaré aquest pastís fet amb pasta de full i el sobrant d'un rostit de Nadal fet amb ànec de pagès, prunes i pinyons. La feina més feixuga serà filtrar la carn de les parts dures (óssos, etc). Un cop fet, és un pastís que tindreu fet i cuit en 20 minuts de rellotge.
També ho podeu congelar per coure-ho més endavant. El podeu servir calent, tebi o fred, com preferiu. Salut!
2 plaques de pasta de full
sobrant del rostit d'ànec amb prunes i pinyons
1 ou batut
Dediqueu-hi l'estona que faci falta a retirar les parts dures i no comestibles del rostit. Serà molt desagradable trobar-les en boca.
Feu el pastís tan gran com voleu. Retalleu la part inferior de la pasta de full i apliqueu-li el farciment.
Assegureu-vos d'unir correctament la part superior amb l'inferior.
Finalment, pinteu el pastís amb ou batut i poseu-lo al forn a uns 190-200 graus durant uns 12-15 minuts.
Quan tingui bon color ja el podeu retirar del forn i deixar refredar.
I a gaudir! Quin millor farciment li podríem donar!
Podeu donar-li altres formes i considerar-lo un estrudel pràcticament. Bon profit!