Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pastís de poma una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 140 g de sucre morè
  • 2 ous
  • 2 cullerades de confitura de maduixa
  • 140 g de farina
  • 1 cullerada de llevat químic
  • 1 cullerada de bicarbonat
  • 1 cullerada de canyella
  • 140 g de mantega pomada
  • 2 pomes
  • 100 g de nous
  • 50 g de xocolata negra
Preparació
1.

Talla dues pomes petites.

2.

Agrega 140 g de sucre i 140 g de mantega pomada.

3.

Afegir dues cullerades de confitura de maduixa.

4.

Afegir 2 ous i batre'ls.

5.

Agregar 140 g de farina.

6.

Una cullerada de llevat en pols i canyella.

7.

Agrega les dues pomes tallades.

8.

Incorporar 100 g de nous i 50 g de xocolata negra i ho batem.

9.

Ho posem en un motlle prèviament untat.

10.

Ho posem al forn a 170 graus durant 60 minuts i ja ho tindrem!