Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta del pastís de poma una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 140 g de sucre morè
- 2 ous
- 2 cullerades de confitura de maduixa
- 140 g de farina
- 1 cullerada de llevat químic
- 1 cullerada de bicarbonat
- 1 cullerada de canyella
- 140 g de mantega pomada
- 2 pomes
- 100 g de nous
- 50 g de xocolata negra
Talla dues pomes petites.
Agrega 140 g de sucre i 140 g de mantega pomada.
Afegir dues cullerades de confitura de maduixa.
Afegir 2 ous i batre'ls.
Agregar 140 g de farina.
Una cullerada de llevat en pols i canyella.
Agrega les dues pomes tallades.
Incorporar 100 g de nous i 50 g de xocolata negra i ho batem.
Ho posem en un motlle prèviament untat.
Ho posem al forn a 170 graus durant 60 minuts i ja ho tindrem!