Avui, l'Òscar Manresa ens mostra el procés d'elaboració del plat més tradicional de la Garrotxa: la patata d'Olot. Un plat que pot semblar senzill, però que té la seva complicació, especialment si li volem trobar el punt perfecte a les patates. Una recepta que el xef Òscar Manresa t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per a 4 persones:
- 400 g carn picada
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 4 patates
- 2 ous
Pela les patates i talla-les, transversalment, ben fines.
Deixa confitar les patates en oli durant una estona.
Mentrestant, talla la ceba i la tomata i fes un sofregit a la paella.
Afegeix la carn picada al sofregit i cou la mescla fins que tot quedi ben daurat.
Farceix les patates amb el sofregit i la carn.
Bat la clara d'ou i suca-hi les patates.
Fregeix les patates pels dos costats fins que quedin ben daurades i a gaudir!