Avui, l'Òscar Manresa ens mostra el procés d'elaboració del plat més tradicional de la Garrotxa: la patata d'Olot. Un plat que pot semblar senzill, però que té la seva complicació, especialment si li volem trobar el punt perfecte a les patates. Una recepta que el xef Òscar Manresa t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g carn picada
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 patates
  • 2 ous
Preparació
1.

Pela les patates i talla-les, transversalment, ben fines.

2.

Deixa confitar les patates en oli durant una estona.

3.

Mentrestant, talla la ceba i la tomata i fes un sofregit a la paella.

4.

Afegeix la carn picada al sofregit i cou la mescla fins que tot quedi ben daurat.

5.

Farceix les patates amb el sofregit i la carn.

6.

Bat la clara d'ou i suca-hi les patates.

7.

Fregeix les patates pels dos costats fins que quedin ben daurades i a gaudir!