Un plaer absolut. De veritat, d'aquelles cosetes bones, bones. Un bon pintxo. Ens donarà una miqueta de feina... tampoc massa... però el resultat és extraordinari. Podeu ometre els camagrocs si no en trobeu. Serviu-lo calentó.
4 llesques de pa
4 llesques de formatge brie
2 salsitxes de porc o botifarra prima
100 g de camagrocs
julivert
Per la salsa:
2 cullerades de melmelada de gerds
1 cullerada de canyella molta
un raig de moscatell
Començarem per fer la salsa. Utilitzarem la melmelada de gerds...
... canyella molta...
... i moscatell...
Ho posem tot en un cassó petit.
Ho portem a ebullició... aguantem 2 o 3 minuts i ho reservem calentó.
Preparem les quatre llesques de pa amb el formatge brie.
Fregim les salsitxes. Les podeu obrir per donar una base més estable al pintxo.
Quan gairebé siguin cuites... saltegem també els camagrocs.
Col·loquem la salsitxa sobre el formatge... i ho reguem tot amb la salseta de gerds.
Uns camagrocs a sobre... ho decorem i aire.
Aquí teniu el pintxo acabat. Hi podeu posar una mica de sal maldon per sobre si voleu.
Si no trobeu camagrocs... els podeu obviar.
Bon Profit!