Avui veiem la variant feta amb botifarreta de pebre, d'aquella més estreta. El pintxo és força bàsic...però molt recomanable, alhora. Veureu com incorpora una mica de salsa Viandox. La botifarreta la obrirem pel mig on hi posarem un polsim de fum en pols per donar-li l'aroma a llenya... i una mica de ceba cruixent. Un raig d'oli i a menjar-ho ben calentó. Amb aquesta recepta podreu fer uns 8 pintxos.
2 botifarretes
salsa Viandox
ceba cruixent
fum en pols
oli d'oliva
8 llesques de pa
Variants:
Hi podeu afegir una mica de formatge com a base del pintxo
Fem la botifarreta a la planxa amb un raig d'oli.
Tallem unes llesques de pa.
Aquesta salsa és la gràcia del pintxo, a banda del fum en pols, clar.
Ruixem una mica les llesques de pa.
Feu les botifarretes del tamany del pintxo i obriu-les per la meitat.
Del fum en pols ja n'hem parlat varies vegades... i aportarà aquell aroma de barbacoa tan especial.
Tireu una miqueta a cada botifarreta... però no us passeu que és molt aromàtic. Com el que tira sal, vaja.
I per acabar el pintxo, una mica de ceba cruixent... que també hem vist com fer-la.
Serviu-lo ben calentó.