En el món de la cuina... poquetes coses n'hi ha que siguin tan bones... i que costin tan poc de fer. Bé, sí que n'hi ha unes quantes... però aquest pintxo és d'aquells que, sense cap mena de dubte, s'endurà tot el protagonisme de l'àpat. La combinació de sabors... de dolç i salat... fan que, jo mateix, el consideri una gran recomanació per servir en qualsevol taula... sobretot en celebracions, esdeveniments i dies especials com Nadal. Us poso els ingredients però no les quantitats... ja dependrà del nombre de persones i pinxos a fer. I que vagi de gust.

Ingredients

Foie-gras d'ànec

codony

poma golden

torradetes

oli d'oliva

sal maldon

julivert

Preparació
1.
pintxo foie poma codony pas1

El foie és d'aquelles coses que deixo al gust del consumidor. Hi de molts tipus i formes... però us aconsello que sigui d'ànec.

2.
pintxo foie poma codony pas2

Tallem la poma... en forma de llesca.

3.
pintxo foie poma codony pas3

El codony...

4.
pintxo foie poma codony pas4

Utilitzarem unes torradetes de mida adient.

5.
pintxo foie poma codony pas5

Utilitzaré un cornet de pastisseria per tallar les capes en forma rodona. Però les podeu fer quadrades també.

6.
pintxo foie poma codony pas6

Tallem el foie...

7.
pintxo foie poma codony pas7

... la poma...

8.
pintxo foie poma codony pas8

... i el codony...

9.
pintxo foie poma codony pas9

Ara, sobre una planxa calenta... li donarem color a la poma...

10.
pintxo foie poma codony pas10

... que anirem col·locant sobre les torradetes.

11.
pintxo foie poma codony pas11

Fem el mateix amb el foie... volta i volta a la paella i ho col·loquem sobre la poma.

12.
pintxo foie poma codony pas12

I finalment, sense escalfar... hi posem el codony.

13.
pintxo foie poma codony pas13

I ja està nanos.

14.
pintxo foie poma codony pas14

Ho servim amb una mica de sal maldon per sobre... un raig d'oli i una mica de julivert.

15.
pintxo foie poma codony pas15

I aquí teniu el pintxo.

16.
pintxo foie poma codony pas16

Bon Profit!