No sé si tots coneixeu el 'Granjero', aquest típic entrepà fet amb pa de motlle, farcit amb diversos elements i culminat amb un ou ferrat.  Doncs aquest serà el meu pintxo. He pensat en ell perquè és un pintxo que agrada a tothom, fàcil de fer... i que poden menjar els nens també. D'aquells pintxos senzillots i bons que, després de tastar segons quines coses... s'agraeixen, eh? La única excentricitat que he incorporat és l'addició d'una llesca de kiwi confitat que li aportarà dues cosetes al pintxo: d'una banda contrapes... si si, tal cual... i d'altre una aportació dolça al conjunt oferint la possibilitat de retirar-ho comodament a qui li vingui de gust. És una manera d'assegurar que tothom en menjarà, del primer a l'últim. A més, és un pintxo maco... un pintxo molt mono... a que si?

Ingredients
Preparació
1.

Preparem tots els ingredients. És interessant tenir-ho tot a mà, ja que la intenció és servir el pintxo calentó.

2.

Jo acostumo a utilitzar la marca Heinz, pel seu gust, però no importa massa en aquest cas, ja que només hi posarem dos puntets.

3.

Torrarem les llesques de pa, que anivellarem, si cal, per que totes les bandes siguin idèntiques.

 

4.

Ara ho tallem per la meitat i ja tindrem dos pintxos.

5.

Jo he utilitzat un cornet com a tallant... però podeu utilitzar un tap o qualsevol cosa que serveixi per a tallar la tapa del nostre "mini-granjero".

6.

Comencem a preparar el pintxo. Hi posem el formatge per fondre, tallat a mida, clar.

7.

El bacó ja fet, tallat a mida també.

8.

Unes tires de ceba per sobre...

9.

... i ara, en un tres i no res, fem els ous de codorniu procurant que quedin una mica crus del rovell.

10.

Hi posem dos puntets de maonesa...

11.

... que servirà per subjectar l'enciam, també tallat a mida...

12.

... dos puntets més de ketchup que li aportarà sabor...

13.

... i finalment una mica més de ceba... i l'ou.

14.

Un ou sempre fa goig de veure, a que si?... no sé que tenen.

15.

Finalment, hi posarem l'orenga, imprescindible en aquest pintxo.

16.

Un polsim és suficient.

17.

Un polsim de sal maldon, ja que no n'hi hem posat a l'ou mentre el fèiem.

18.

Ara si, tapem però només fins la meitat.

19.

Ara ho acabarem de rematar amb un toc dolç, el del kiwi confitat.

20.

I ja els podem servir.

21.

Si són acabat de fer, calentons, molt millor. Però compte que no es poden escalfar al microones, ja que es couria el rovell de l'ou i això no interessa pas.

22.

 Això és tot.

23.

 Només us quedarà fer-los en sèrie... 

24.

Bon Profit!