Avui us presento un pintxo molt fàcil de fer... ràpid i econòmic. És una combinació de salmó fumat amb una mostassa dolça especial, molt típica a Alemanya. Aquesta mostassa la podeu comprar en qualsevol gran mercat. No cal que sigui aquesta marca... però si que sigui la variant dolça.
La resta... bufar i fer ampolles. Un pintxo d'aquells que entra per la vista... i sorprèn gratament a tothom. Espero que us agradi.
salmó fumat tallat a làmines
mostassa dolça alemanya
pa de barra
tomàquets xerri
oli d'oliva
mantega
anet

Us recomano invertir una mica en el salmó fumat. Ha de ser bo... o el pintxo resultarà poc saborós.

Jo he utilitzat una mostassa alemanya dolça.

Veureu que hi ha molts tipus de mostassa... podeu triar la que més us agradi... però dolça.

I com ho fem?... doncs untarem el salmó en mostassa.

Amb un ganivet pla.

Ara hi tirarem una mica d'anet per sobre...

... un polsim ben escampat... no us passeu.

I finalment, enrotllarem el salmó sobre si mateix. Farem aquest mateix procés per cada tira de salmó.

Untarem les llesquetes de pa torrat amb mantega.

Hi col·loquem el salmó.

I el toc de color, que a més casa molt bé amb la resta de gustos: el tomacó xerri.

Aprofitarem l'escuradents per situar correctament el tomàquet. Un raig d'oli d'oliva i ja el podem servir.

Està molt bé aquest pintxo, de veritat ho dic.

A gaudir.

Bon Profit!