Avui us presento un pintxo molt fàcil de fer... ràpid i econòmic. És una combinació de salmó fumat amb una mostassa dolça especial, molt típica a Alemanya. Aquesta mostassa la podeu comprar en qualsevol gran mercat. No cal que sigui aquesta marca... però si que sigui la variant dolça.
La resta... bufar i fer ampolles. Un pintxo d'aquells que entra per la vista... i sorprèn gratament a tothom. Espero que us agradi.
salmó fumat tallat a làmines
mostassa dolça alemanya
pa de barra
tomàquets xerri
oli d'oliva
mantega
anet
Us recomano invertir una mica en el salmó fumat. Ha de ser bo... o el pintxo resultarà poc saborós.
Jo he utilitzat una mostassa alemanya dolça.
Veureu que hi ha molts tipus de mostassa... podeu triar la que més us agradi... però dolça.
I com ho fem?... doncs untarem el salmó en mostassa.
Amb un ganivet pla.
Ara hi tirarem una mica d'anet per sobre...
... un polsim ben escampat... no us passeu.
I finalment, enrotllarem el salmó sobre si mateix. Farem aquest mateix procés per cada tira de salmó.
Untarem les llesquetes de pa torrat amb mantega.
Hi col·loquem el salmó.
I el toc de color, que a més casa molt bé amb la resta de gustos: el tomacó xerri.
Aprofitarem l'escuradents per situar correctament el tomàquet. Un raig d'oli d'oliva i ja el podem servir.
Està molt bé aquest pintxo, de veritat ho dic.
A gaudir.
Bon Profit!