Avui us presento un pintxo molt fàcil de fer... ràpid i econòmic. És una combinació de salmó fumat amb una mostassa dolça especial, molt típica a Alemanya. Aquesta mostassa la podeu comprar en qualsevol gran mercat. No cal que sigui aquesta marca... però si que sigui la variant dolça.

La resta... bufar i fer ampolles. Un pintxo d'aquells que entra per la vista... i sorprèn gratament a tothom. Espero que us agradi.

Ingredients

salmó fumat tallat a làmines

mostassa dolça alemanya

pa de barra

tomàquets xerri

oli d'oliva

mantega

anet

Preparació
1.

Us recomano invertir una mica en el salmó fumat. Ha de ser bo... o el pintxo resultarà poc saborós.

2.

Jo he utilitzat una mostassa alemanya dolça.

3.

Veureu que hi ha molts tipus de mostassa... podeu triar la que més us agradi... però dolça.

4.

I com ho fem?... doncs untarem el salmó en mostassa.

5.

Amb un ganivet pla.

6.

Ara hi tirarem una mica d'anet per sobre...

7.

... un polsim ben escampat... no us passeu.

8.

I finalment, enrotllarem el salmó sobre si mateix. Farem aquest mateix procés per cada tira de salmó.

9.

Untarem les llesquetes de pa torrat amb mantega.

10.

Hi col·loquem el salmó.

11.

I el toc de color, que a més casa molt bé amb la resta de gustos: el tomacó xerri.

12.

Aprofitarem l'escuradents per situar correctament el tomàquet.  Un raig d'oli d'oliva i ja el podem servir.

13.

Està molt bé aquest pintxo, de veritat ho dic.

14.

A gaudir.

15.

Bon Profit!