Un d'aquells pintxos que no falla mai. Alguna cosa especial té el pa amb tomàquet i truita de patata que ens captiva a tots. Més fàcil de fer impossible. Ja veieu que últimament m'ha donat pels pintxos, però és que són un recurs genial des de el punt de vista d'elaboració i també de consum. Ara anava a dir que "espero que us agradi"... però no cal per qué segur que us agradarà.

Ingredients

1 truita de patata
150gr. pebrots del padró
oli d'oliva
sal maldon
1 rama de romaní fresc
tomàquet madur per sucar
pa de xapata


Variants:

Podeu torrar prèviament el pa de xapata

Preparació
1.

Abans de res, haureu de fer un clàssic truita de patata. Hi podeu posar ceba si voleu. Després farem els pebrots en una paella amb unes gotes d'oli.

2.

Ara ja és qüestió de muntar el pintxo sobre una llesca de xapata amb tomàquet i oli... un pebrot del padró... amb una mica de sal maldon... i unes fulles de romaní fresc, que li aportaran un gran aroma.

3.

Ja ho tenim això.

4.

Una copeta de vi negre... del bo...

5.

Bon Profit!