Avui una proposta d'aquelles que interessa a tothom. A qui no li agrada la pizza? Sempre ve de gust una pizza. A vegades, fins i tot, el caprici es converteix en tot un desig. Com sempre, per garantir l'èxit d'una pizza ens caldran productes frescos de primera qualitat. La resta, ja sabeu, cap misteri. Fer pizza és cosa de nens. L'elaboració de la massa de la pizza la podeu veure a la recepta Massa de pizza, amb aquesta recepta de massa us sortiran dues pizzes.
Per la massa:
230 g de farina força
20 g o 3 cullerades d'oli d'oliva
20 g de llevat premsat
5 g de sal
10 g de sucre
130 g d'aigua tèbia
Per al farciment:
10 xampinyons
1 tomàquet madur
1 ceba tallada en juliana
1 bola de mozzarella
Orenga
Oli picant d'herbes
Variants:
Podeu treure i incorporar els ingredients que més us agradin
Preparem els ingredients i la massa de pizza.
Avui farem pizzes grans i rectangulars. Estireu una bola de massa d'uns 180-200 g ben prima i fins que tingui la mida de la mateixa safata de forn, on la col·locarem sobre un paper de forn.
Posar una capa molt fina de tomàquet fregit especial pizzes a la base. A sobre, poseu-hi llesques de tomàquet madur, la ceba i els xampinyons tallats a rodanxes per sobre. Una mica de formatge per gratinar i la mozzarella. No poden faltar l'orenga i l'oli picant d'herbes que també hem vist com elaborar.
La segona pizza es pot fer amb els ingredients que es vulguin.
Les courem juntes a uns 220º amb ventilació, fins que tinguin un bonic color. Si teniu foc de llenya, aprofiteu-lo.
Una gran combinació d'ingredients aquesta pizza.
I la de tonyina amb anxoves.
Bon profit!