Un altre invent dels meus... però tschhhh, ehhh!... bo de collons, nanos. Una d'aquelles bones combinacions de productes... que agraden a tothom. Prèviament, us haureu de mirar les receptes de la crema de moniato i dels xips de moniato

Ingredients

1 pit de pollastre tallat a tires

100 g de xampinyons frescos

100 g de camagrocs frescos

crema de moniato

xips de moniato

pebre vermell

orenga

all i julivert picat

oli d'oliva

sal

Preparació
1.

Preparem tots els ingredients.

2.

La mantindrem calenta.

3.

Ara netejarem els xampinyons...

4.

... i els camagrocs.

5.

Fregirem el 80% dels xampinyons tallats a làmines fines, conservant els més macos per a partir-los per la meitat. Després veurem per què.

6.

Saltegem els bolets per la meitat.

7.

A mitjà cocció afegirem una mica d'all i julivert picats.

8.

Fins que estiguin ben daurats. Ho reservem per a muntar el plat.

9.

Ara netegem bé el pollastre. Jo he demanat que em facin el pit de pollastre a filets.

10.

Amb unes tisores, tallarem unes tires de pollastre que quedin així.

11.

Saleu i empebreu el pollastre.

12.

Ara fregiu les tires de pollastre en oli ben calent.

13.

Que quedin dauradetes però tendres per dins. Li tirarem una mica de pebre vermell dolç, per donar color. Us han de quedar així.

14.

Ara ja podem començar a muntar el plat. Posem les xampinyons fets a làmines com a base del plat.

15.

Utilitzaré també uns xips de moniato. 

16.

A sobre dels xampinyons anirem distribuint les tires de pollastre de forma circular respecte al plat.

17.

Finalment, en una paella amb un pelet d'oli, tirem all i julivert... i saltem els camagrocs...

18.

Tirem la salsa de moniato per sobre del pollastre...

19.

Que quedi ben regat.

20.

Ara col.loqueu els camagrocs en els laterals del plat.

21.

Fuas, quina pinta!

22.

Que us quedi així...

23.

Ara col.locarem els xampinyons que hem fet a meitats de forma estratègica... que quedi maco el plat i que es vegin bé els xampinyons.

24.

Finalment agafem els xips de moniato...

25.

... i els anem col.locant per sobre...

26.

... alguns els clavem a la salsa de forma que quedin drets, el plat ha de tenir força volum.

27.

I ja el podem servir.

28.

És un plat exquisit, pel meu gust, clar.

29.

El recomano de totes totes.

 

30.

Ell solet diu "¡cómeme!".

31.

Es pot acompanyar d'un bon vi o d'una bona cervesa, com en aquest cas.

32.

Una mossegadeta que tingui una mica de tot... ben sucadeta en aquesta crema... és mitja vida, nanos. Bon Profit!