Dins la nostra secció de pastissos, les nostres pastisseres, Patrícia i Cristina, de La Noria Bakery, ens sorprenen en aquesta ocasió amb un deliciós polo de gerds natural, perfecte per si vols menjar un gelat sense pecar per les calories que porten. Ideal per conservar la línia a l'estiu i molt senzill de fer.

Enfunda't el davantal i posa't mans a l'obra, gourmeter!

Ingredients

300 ml aigua

100 g sucre

150 ml suc de llimona

150 ml suc de llima

150 g gerds

Preparació
1.Espremem 150 ml de llimona i 150 ml de llima.
2.Afegim en una olla 300 ml d'aigua i 100 g de sucre.
3.Ho barregem tot.
4.Quan l'aigua comenci a bullir, hi posem el suc.
5.Mentrestant, piquem 150 g de gerds.
6.Ho agreguem a l'olla i ho batem.
7.En un recipient especialitzat per a polos hi posem la barreja.
8.Ho deixem al congelador com a mínim 5 hores.
9.Traiem de la nevera i ja estarà tot llest per gaudir d'aquests refrescants, saludables i originals polos de gerds!